dinsdag 22 mei 2007

Dag 4: Volley 2 - OTV 2 (3-5)

Ons team speelde net zoals het 1ste team van Volley tegen Oosterbeek. Ook deze 4de competitiedag speelde Ine Nowe uit Belgie weer met ons mee, en gelukkig kon Daniel deze dag weer met ons meedoen.

De dag begon niet zo goed ik verloor mijn single van Nadine van de Walle met 6-4 6-3 jammer, want er had zeker meer in gezeten. Ine werd de eerste set goed onder druk gezet door het duitse meisje waar ze tegen speelde. De tweede set ging beter maar ze moest toch haar meerdere erkennen en verloor uiteindelijk met 6-1 6-2.

Toen de mannen. Michael speelde de 1e herenenkel tegen Rene Lepp waar hij vroeger ook mee getraind heeft bij Henk van Hulst. De eerste set was Michael duidelijk beter maar verloor toch de set met 6-7. de tweede set begon Lepp beter te spelen en won deze set dan ook met 3-6. De tweede herenenkel werd gespeeld door Daniel. Dit was ook de enige enkel die door ons gewonnen werd. Stand na de enkels 1-3.

De herendubbel werden gewonnen door Michael en Maarten met 6-4 6-3. Maar wie kan er ook op tegen zo’n sterk duo. Ik speelde de dubbel samen met Ine. We begonnen goed maar lieten het een beetje liggen door veel fouten van onze kant. We verloren deze dubbel met 3-6 3-6.

Toen de mixen, we stonden 2-4 achter dus konden met winst van de mixen mogelijk nog gelijk komen. Michael speelde de mix met Ine. Ze speelde een sterke mix en wonnen deze dan ook met 6-4 7-5. Stand 3-4 het kan nog.

Maarten en ik begonnen de mix niet heel sterk en kwamen snel op een achterstand. We konden de achterstand nog een heel eind ophalen maar niet tot het uiterste, we verloren de eerste set met 4-6. Toen de tweede set we begonnen deze keer goed maar moesten toch de set afgeven met 3-6, helaas.

Eindstand 3-5 . Naar mijn mening was een 4-4 eindstand meer terecht geweest.

Groetjes,
Carly

Geen opmerkingen: