woensdag 25 april 2007

Dag 2: Volley 2 – Joy Jaagpad (4-4)

Met wederom geweldig weerbegonnen we dit keer aan een thuis wedstrijd tegen Joy Jaagpad uit Amsterdam. We moesten het doen zonder Chiara Aerts en Soetkin van Deun, dus hebben we wat pech.

De dames begonnen en al snel bleek dat ze moeilijke tegenstanders hadden en ze verloren allebei met 6-1 6-1. Toen de heren: Daar ging het al veel beter. Daniel en Michael speelden erg goed en wonnen van behoorlijke tegenstanders beiden in 2 sets, erg knap dus! Michael won met 7-5 6-3 en Daniel met 6-4 6-1.



Dus na de enkelspelen was het 2-2. Toen hebben we heerlijk genoten van de lunch van Addy en co...de beste lunch in Nederland.



Toen de dubbels. De dames verloren met 6-1 6-2. Michael en ik probeerden de stand weer gelijk te trekken. Het was een erg zware wedstrijd waarin het gelijk op ging, maar Michael en ik trokken na 2,5 uur aan het langste eind en wonnen in de derde set met 7-6 en werd het 3-3.

De mixen waren beiden erg spannend en liepen uit op een super tiebreak die we moeten spelen ipv. een derde set. De mix van Carly en mij ging hij helaas verloren maar gelukkig wonnen Michael en Stephanie en de eindstand was dus 4-4. Een terechte uitslag gezien de hele dag.
Michael had me zaterdag beloofd drie keer te winnen en hij heeft woord gehouden tot, de volgende week weer.

Groetjes Maarten

Geen opmerkingen: