vrijdag 20 april 2007

Dag 1: Daisy - Volley 2 (7-1)



We gingen erg vroeg op weg naar tennis club Daisy in Apeldoorn. Na lekker in gespeeld te hebben gingen de partijen van start onder het genot van een heerlijk weertje.

Onze 1e dame begon voortvarend en kwam 6-4 en 4-3 voor. Toen ging het alleen fysiek helemaal mis en ze kreeg kramp , waarschijnlijk door de hitte. Dus zij kon daarna niet meer goed bewegen en verloor de partij nog in 3 sets.

Onze 2e dame Chiara Aerts die net terug kwam van een pols blessure merkte dat ze nog weinig wedstrijd ritme had en ging kansloos onderuit tegen een meisje die ook beter was dan zij. Dus toen was het helaas al 2-0 voor de tegenstanders.

Michael Vanherck speelde erg goed maar moest zijn meerdere erkennen en verloor met 7-6 6-3. Daniel Subenback verloor kansloos met 2-6 2-6 dus we begonnen niet goed en het stond na alle enkels 4-0.

Toen de dubbels. De dames Carli Eichhorn en Soetkin van Deun wonnen makkelijk met 6-4 6-3 en het 1e punt was dus binnen. Toen gingen ik ( Maarten Meijs) en Michael de baan op.
We speelden een erg goede dubbel waarbij we aan de tegenstanders gewaagd waren. Het werden 2 tie breaks waarbij er setpoints over en weer waren maar het viel 2 keer net hun kant op dus we verloren helaas met 6-7 6-7. Na de dubbels stond het dus 1-5.

Toen de gemengd dubbels nog. Ik en Chiara verloren met 6-3 6-2 van betere tegenstanders.
Michael en Soetkin begonnen erg goed en wonnen de 1e set. Eind 2e set was erg spannend en werd verloren met 7-5. Toen moest er dus zoals in alle mixen een super tie break worden gespeeld tot de 10. Deze ging net verloren met 10-8

De einduitslag was dus 7-1 voor Daisy al; is het wat geflatteerd als je kijkt naar het feit dat de 1e dame kramp kreeg, dat punt had ze namelijk zeker gewonnen. En de heren dubbel en 1e mix ook erg close waren.

Dat was dag 1 van team 2. Zondag spelen we thuis tegen Joy Jaagpad.

groetjes Maarten

Geen opmerkingen: