vrijdag 20 april 2007

Dag 1: NIP Roermond - Volley 3 (4-4)

Hallo allemaal,

Zondag moesten we naar Roermond, tegen NIP. Jochem kon niet meespelen want hij zou in een ander team meedoen. We begonnen met de damessingles. Monica had goed gespeeld en won in 3 sets, de derde was 6-0!

Bij mij ging het ook goed en ik won gemakkelijk. Beer had het wat moeilijker en verloor in de derde set met een tiebreak. Dat was erg jammer. Maarten speelde tegen een heel goede jongen, hij verloor ook.

Na de lunch gingen we verder met de dubbels. De herendubbel zag er goed uit maar de tegenstanders waren toch te sterk. Monica en ik speelden ook goed en we wonnen in een nette partij.

Heel snel daarna begonnen we met de mixen, Beer speelde met Monica en ik speelde met Maarten. Het ging best goed voor een eerste keer en het resultaat was ook goed. Bij Beer en Monica ging het in het begin wat minder en in de tweede set stonden ze met 1-5 achter. Toen begon het te lopen en wonnen ze de set nog met 7-6! Bij de mix speel je derde set een supertiebreak dus het zou heel spannend worden. Het was echt heel jammer dat ze die toen verloren want ze hadden wel een goede kans.

De uiteindelijke stand was 4-4 en het was een geslaagde eerste competitiedag.

Groetjes

Iris Verboven
Volley 3

1 opmerking:

Alex en Ana zei

Beste mensen,

Komplimenten aan de makers van deze site. Ziet er heel mooi uit. Zorgen dat er over 7 weken alleen maar flessen champagne op staan.

Veel groeten en succes,

Alex Reijnders